maanantai 29. syyskuuta 2014

Ensimmäisen viikon ensimmäinen päivä

Ensimmäinen paastopäivä alkaa olla illassa. Päivä on sujunut varsin kivuttomasti. En ole aamiaisihmisiä - enkä kyllä aamuihminenkään, joten päätin jättää aamiaisen pois ja säästää päivään kuuluvat 500 kaloria iltaan.

Lounasaikaan maha murahteli vaimeasti pari kertaa, mutta luovutti, kun muonaa ei näyttänyt heruvan. Varsinainen pienehkö näläntunne tuli ensimmäisen kerran vasta iltapäivällä. Kotiin tullessa olin energinen! Siivosin ja sisustin. En juurikaan ajatellut syömistä. Ei huonoa oloa, ei heikotusta, ei päänsärkyä.

Paastopäivän ruuan suhteen helpoimmalla varmaan pääsisi, jos nakertelisi porkkanoita ja pari hedelmää, mutta haluan kuitenkin syödä ihan oikeaa ruokaa. Niinpä keitin tomaattikeittoa säilötyistä luomutomaateista. Lorautin joukkoon kevyttä Floraa tilkkasen ja maustoin tuhdisti.

Tomaattikeiton ja kauniin syyssään innoittamana tein vajaan tunnin kävelylenkin ja sen jälkeen kaikki lehdet ja mainokset olivat ruokia täynnä...

Iltapalaksi paistoin kaksi munaa ilman rasvaa ja pilkoin joukkoon keittokinkkua ja tomaattia. Maistuipa hyvälle! 

Olen syöttänyt ruuat kalorilaskuriin ja päivän saldo on vain noin 250. Tällä mennään, vaikka tuleva yö hieman jännittää. Heräänkö yöllä kiljuvaan nälkään ja tyhjennän jääkaapin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti