maanantai 6. lokakuuta 2014

Kolmas paastopäivä

Ensimmäinen viikko takanapäin ja uutta kohti! Vaaka yllätti iloisesti tänä aamuna: -1,7 kg. Vauhdikas alku, vaikka viikonloppuna en ehkä ihan kalorirajoissa pysynytkään. Toisaalta en sortunut mihinkään sokerihöttöön enkä vehnäjauhomössöön. Mitä nyt vähän suklaamoussea jälkiruuaksi. Lauantai-illan suurta herkkua oli ruisleipä ja sen päällä tonnikalasmetanalevitettä. Kaapeissa ei juuri muuta ollut, joten valinta oli helppoa.

Vesi vanhin voitehista

Tämäkin paastopäivä on sujunut aika hyvin. Vatsan tyhjyyteen on auttanut vesilasillinen. Ja sitten toinen. Töissä ei kiireen keskellä aina ehdi edes ruokaa ajatella. Olo on ollut ihan hyvä, vaikkakin palellut on jonkin verran. Ilmat ovat viilenneet ja vatsa on tyhjä. Kai sitä puistattaa vähemmästäkin. Korjataan asiaa villasukilla.
Päivän ruuat olen suunnitellut hieman huonosti. Kuittasin ruokailun syömällä töistä tullessa yhden Skyrin ja nyt on harkinnassa keittää kevyttä ja ohutta keittoa... Torstaiksi lupaan valmistautua paremmin.

Illalla:
Vaaniva ja hiipivä nälkä on tuntunut koko illan. Mielitekoja on jonkin verran, mutta niiden kanssa pärjää. Lirukeittoni oli hyvää, mutta ei siitä nälkää ollut viemään. Kanaliemikuutio, porkkanatikkuja, ruohosipulia, hiven täysjyväpastaa ja keskelle keko raejuustoa. Kaloreita sadan paikkeilla. Ennen nukkumaanmenoa on pakko syödä vielä jotain, että saa nukuttua. Huomenna on ennätyspitkä työpäivä edessä, joten voimia tarvitaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti