torstai 2. lokakuuta 2014

Toinen paastopäivä

Viikko on mennyt varsin nopeasti. Yöunet ovat olleet katkonaisia, mutta siitä kärsin usein muutenkin, enkä arvaisi laittaa sitä tämän pätkäpaaston syyksi - varsinkaan, kun paastopäiviä on takana tasan yksi. (Tämä päivähän on vielä kesken)

Ruoka-asioita olen mietiskellyt ja pyrkinyt suunnittelemaan etukäteen. Niinpä viihdyinkin kauppareissulla melkoisen tovin ja pyrin tekemään viisaita valintoja. Tarkoituksena on syödä välipäivinä kaloreita laskematta ja panostaa laadukkaaseen ruokaan. Iltapalaksi olen siemaillut oksennuksen värisiä pirtelöitä. Näyttävät aika karmealta, mutta maistuvat ihan hyvältä. Oikeasti.



Tämän toisen paastopäivän aikana on ollut aamusta lähtien hienoinen nälkä. Ei kova, mutta vatsassa on ollut sellainen tyhjä hieman kaipaava olo. En syönyt nytkään aamupalaa. Lounaaksi join ison kupin teetä. Kahvia olen juonut muutaman kupin vieroitusoireiden pelossa. Ensimmäisen ruuan söin neljän jälkeen. Broilersuikaleita pannulla paahdettuna ja hyvin maustettuina höyrytetyn parsakaalin ja porkkanatikkujen kanssa. Kaloreita riittää vielä iltapalaan.

Paaston vaikutuksia
Paino on laskenut aika vauhdikkaasti näin alussa. Nesteet ovat lähteneet liikkeelle, vaatteet tuntuvat aavistuksen väljemmiltä ja olo on kevyt.
Katsotaan maanantaiaamuna sitten, mikä on viikon tulos.  
Olo on ollut hyvä. Olen ollut enimmäkseen energinen ja pirteä. Olen silittänyt! Sitä en yleensä viitsi/jaksa/halua tehdä. Siivosin kuiva-ainekaapin! Sekään ei kuulu lempihommiini pakkausten parasta ennen päiväyksistä päätellen... 

Viikonloppu vaatii psyykkausta. Kovin isoja ylikaloreita ei saisi tulla, mutta toisaalta on tärkeä myös nautiskella. Siispä: pyrin pitämään ruoka-ajoista kiinni, juomaan riittävästi vettä, välttämään turhaa napostelua ja syömään hiiiitaaasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti